banner359

Söz gençlerde

Yıldırım Belediyesi, ilçenin ve şehrin geleceğine yön verecek fikirlerin ortaya çıkması için ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.Yıldırım Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde 11-12 Ağustos tarihlerinde dört oturum...

13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:27
Söz gençlerde

Yıldırım Belediyesi, ilçenin ve şehrin geleceğine yön verecek fikirlerin ortaya çıkması için ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

Yıldırım Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde 11-12 Ağustos tarihlerinde dört oturum halinde gerçekleştirilen çalıştayda gençler fikirlerini dile getirdi. ‘İyilik’ teması adı altında düzenlenen ilk oturumda yaşlılarla, çocuklarla, engellilerle, şehit ve gazi çocuklarıyla, mültecilerle ve dezavantajlı fertlerle alakalı projeler hakkında fikirler tartışıldı. İkinci oturumda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bu yıl yapılacak kutlamalar ve konserler masaya yatırıldı. Üçüncü oturumda da İdeal Gençlik Hareketi kapsamında spor faaliyetleri, yabancı dil kursları, müzik kursları ve sınavlara hazırlık kursları gibi projeler değerlendirilirken dördüncü oturumda ise tarih, edebiyat, konser, konferans, söyleşi, sempozyum ve panel gibi kültürel alanlarda yapılabilecek faaliyetler hakkında fikir yürütüldü. Programın ardından gençlere katılım belgesi takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<