banner359

Suriyeli çocukların görüntüsü yürek burktu

Taksim Meydanı’nda geceyi geçirecek bir yer arayan Suriyeli iki çocuk, metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalında uyudu.İstanbul’da Suriyeli çocuklar ve sokak çocuklarının uğrak yeri olan Taksim Meydanı’nda iki çocuğun uyumak...

26 Haziran 2015 Cuma 12:27 2015-06-26 12:45:16
Suriyeli çocukların görüntüsü yürek burktu
Taksim Meydanı’nda geceyi geçirecek bir yer arayan Suriyeli iki çocuk, metronun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalında uyudu.
İstanbul’da Suriyeli çocuklar ve sokak çocuklarının uğrak yeri olan Taksim Meydanı’nda iki çocuğun uyumak için seçtiği yer, görenlerin içini sızlattı. Geceyi geçirmek için yer arayan Suriyeli iki çocuk, çareyi Taksim Metrosu’nun sıcak hava üfleyen havalandırma mazgalları üzerinde buldu. Sokaktan buldukları bir bezi havalandırma mazgalları üzerine seren, bir kısmını ise üzerlerine örten çocuklar, çıkan sıcak hava ile ısınmaya çalıştı. Çocukların mazgal üzerindeki görüntüsü yürek burktu.
Sabah saatlerinde iki çocuğun havalandırma ızgarası üzerinde yattığını gören vatandaşlar, çocukların yanına yaklaşarak uyandırmak istedi. Vatandaşların ikazıyla kafalarını kaldıran ve şaşkın şaşkın insanlara bakan çocuklar, yeniden uyumaya devam etti. Bir süre sonra uyanan çocuklar, üzerine yattıkları bezi de alarak meydandan uzaklaştı.
(İHA)

Son Güncelleme: 26.06.2015 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<