banner359

Taban’dan askıda iyiliğe destek çağrısı

İnegöl Belediyesi’nin Kasım Ayında Başlattığı “askıda İyilik Hareketi” Her Geçen Gün Büyüyor.

05 Mart 2020 Perşembe 18:44
Taban’dan askıda iyiliğe destek çağrısı

İnegöl Belediyesi’nin kasım ayında başlattığı “askıda iyilik hareketi” her geçen gün büyüyor.

Hayır yapmak isteyen vatandaşla ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan uygulama bu kez simitçi Fatih Usta’nın işletmesinde hayata geçti. Askıda iyilik hareketine destek veren esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban, “Mesleği ne olursa olsun herkesi bu sürece davet ediyoruz” dedi.

Taban, “Bugün şehrimizde işletmecilik yapan simitçi Fatih Ustayı da iyilik hareketi çemberine kattık. Askıda iyilik hareketini ilçemizde bütün esnaflara yaymak istiyoruz. Biz esnaflarımızı, vatandaşlarımız ve tüm ilçe halkını hayırda yarıştırmak istiyoruz. Dolayısıyla hayır sadakadır ve birçok belâyı def edecektir. İhtiyacı olan vatandaşlar da ihtiyacını göreceklerdir. Hem de burada birlik ve beraberlik kültürünü artırmış olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<