banner359

Talih Kuşu Camdan Girdi

Tokat’ta yılın son mesai gününde iş yerinin odasını havalandırmak için camı açtığında talih kuşu sürpriziyle karşılaşan Burçin Çildemir, milli piyango bileti aldı. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nda sekreter olarak çalışan Burçin...

31 Aralık 2014 Çarşamba 11:39
Talih Kuşu Camdan Girdi
Tokat’ta yılın son mesai gününde iş yerinin odasını havalandırmak için camı açtığında talih kuşu sürpriziyle karşılaşan Burçin Çildemir, milli piyango bileti aldı.
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası’nda sekreter olarak çalışan Burçin Çildemir, yılın son gününe beklemediği bir sürprizle başladı. İş yerinin odasını havalandırmak üzere camı açtığında içeri giren kumru nedeni ile biran şaşkınlık yaşayan Çildemir, milli piyango ile özdeşleşmiş olan talih kuşundan yola çıkarak vakit kaybetmeden bir milli piyango bayisine giderek bilet aldı. Yeni yıla şanslı girmeyi ümit eden Çildermir, "Bu sabah iş yerine geldiğimde odamı havalandırmak için camı açtığımda bu küçük arkadaşım bir anda kucağıma geldi. Bu yıl Milli Piyango bileti almayı düşünmüyordum. Ama bu arkadaş beni ziyaret ettikten sonra bu bir işaret olabilir dedim ve gittim biletimi aldım" dedi. Çildemir, kumruyu bir süre sevdikten sonra doğaya bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<