Tarihi butik otel kır düğünlerine ev sahipliği yapacak

Gürsu'nun Bir Turizm Şehri Olarak Gelişmesini Sağlamak Hedefiyle Gürsu Belediyesi’nce Hayata Geçirilen Butik Otel, TarihÎ Kimliğiyle Artık Kır Düğünlerine De Ev Sahipliği Yapacak.

20 Haziran 2019 Perşembe 17:26
Tarihi butik otel kır düğünlerine ev sahipliği yapacak

Gürsu’nun bir turizm şehri olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen butik otel, tarihî kimliğiyle artık kır düğünlerine de ev sahipliği yapacak.

banner380

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tarihî butik otelde yapılan bahçe genişletme ve yenileme çalışmalarıyla otel kır düğün mekânı olarak da hizmet verecek. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu, tarihin ışığını bugüne taşıyan zengin mirası yaşatan sokak ve yapılarıyla da ön plana çıkmakta. Tarihi butik otelimiz de, ilçemizin tarihiyle köprü oluşturan yapılarından biri. Otelimiz, Gürsu’muzun turistik değerlerini görmek maksadıyla ilçemize gelen misafirlerimize de ev sahipliği yapmakta. Butik otelimizin hizmet alanını genişletmek maksadıyla çalışmalar yapıyoruz. Otelimiz, bahçesinde yaptığımız genişletme çalışmasıyla artık kır düğünü organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. İlçemizin tarihini yansıtan otelimiz, birçok organizasyona ev sahipliği yapacak şekilde hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Yaklaşık 500 metrekare alan üzerinde oluşturulan 4 katlı butik otelde zemin katta resepsiyon, kafe, restoran, müdür odası ve müştemilât, birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve sofa bulunuyor. Toplam 10 yatak odası yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<