Tarihi müzenin merdivenlerinde kaydırak keyfi

Bursa’nın İznik ilçesinde restorasyon çalışması yeni tamamlanan Müze Sokak’ta çocuklar merdivenleri kaydırak yaptı. Çocuklar, park olmayan sokakta beton verdivenlerin korkuluklarını oyun alanı yaptı. Tehlikelinin farkında olan çocuklar,...

12 Haziran 2019 Çarşamba 11:10
Tarihi müzenin merdivenlerinde kaydırak keyfi

Bursa’nın İznik ilçesinde restorasyon çalışması yeni tamamlanan Müze Sokak’ta çocuklar merdivenleri kaydırak yaptı.

banner380

Çocuklar, park olmayan sokakta beton verdivenlerin korkuluklarını oyun alanı yaptı. Tehlikelinin farkında olan çocuklar, "Parkımız yok" diye karşılık verdi. Yeşilcami Mahallesi Müze Sokak’ta oyun alanı bulamayan çovuklar, tehlikeye rağmen beton merdivenlerin korkuluğundan kayarak eğleniyor. Trafiğe kapalı olan sokaktan merdivenler ile müze ve Yeşil Cami bahçesine iniliyor.

Çocuklar, beton zeminde oyunlar oynayıp tehlikeli olan merdivenlerden kayıyor. Can güvenliklerinin olmadığını bildiklerini ancak park olmayınca çaresizlikten bu bölgede oyun oynadıklarını ifade eden çocuklar, "Park istiyoruz" diyerek yetkililere seslendiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<