Tarımın Sultanları Yarışması Ertelendi, Başvuru Süreci Uzatıldı

12 Ekim 2022 Çarşamba 16:16
Tarımın Sultanları Yarışması Ertelendi, Başvuru Süreci Uzatıldı

İnegöl Belediyesi tarafından 15 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan “Tarımın Sultanları” bilgi yarışması ertelendi. 27 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek yarışma için başvuru süresi de 24 Ekim Pazartesi gününe kadar uzatıldı.

banner380

İnegöl Belediyesi, Mart ayında kadınlar gününe özel renkli bir etkinlik gerçekleştirmişti. İnegöl tarımının gelişmesinde emeği büyük olan kadınlara yönelik “Tarımın Sultanları” sloganıyla bilgi yarışması düzenlenmişti. Her mahalleden en fazla 3 kadının katılabileceği takımlar arasında yapılacak yarışma, büyük bir çekişmeye sahne olmasıyla birlikte renkli ve eğlenceli bir gün yaşanmasını da sağlamıştı. 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününde de Tarımın Sultanları Bilgi Yarışmasının 2’ncisi yapılacak.

YARIŞMA TARİHİ DEĞİŞTİ

Daha önce 15 Ekim Cumartesi günü 11.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılacağı duyurulan Tarımın Sultanları bilgi yarışması ertelendi. 27 Ekim Perşembe günü yine 11.00’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılacak yarışmanın başvuru süreci de uzatıldı. Yarışmaya katılmak mahalleler 24 Ekim Pazartesi günü 17.00’a kadar Cerrah Ek Hizmet Binasında bulunan Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne başvuru yapabilecek. Aynı mahalleden sadece 1 takımın katılabileceği yarışmada; 1’inciye 10 bin, 2’nci olan takıma 7.000 ve 3’üncü olan takıma 4.500 TL ödül verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<