Trafik işlerken 3 katlı binayı yıktılar, onlarca sürücü ölümden döndü

Bursa’da ana yol kenarında bulunan 3 katlı bina hiçbir tedbir alınmadan yıkıldı. Şans eseri bina araçların üzerine devrilmedi.Osmangazi ilçesinde, eski Gemlik yolu üzerinde bulunan 3 katlı bina, caddede trafiğin işlediği sırada hiçbir...

09 Kasım 2018 Cuma 12:07
Trafik işlerken 3 katlı binayı yıktılar, onlarca sürücü ölümden döndü

Bursa’da ana yol kenarında bulunan 3 katlı bina hiçbir tedbir alınmadan yıkıldı. Şans eseri bina araçların üzerine devrilmedi.

banner380
Osmangazi ilçesinde, eski Gemlik yolu üzerinde bulunan 3 katlı bina, caddede trafiğin işlediği sırada hiçbir güvenlik tedbiri alınmadan yıkıldı. Yıkılan binanın bir kısmı araçların hareket ettiği yola göçtü. O esnada hiçbir aracın yoldan geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi. Yoldan araçların geçerken binanın yıkılması cep telefonu kameralarına yansıdı. Olaya şahit olan vatandaşlar ise faciaya davetiye çıkartan yıkıma tepki gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<