banner359

Trafik Kazasında Yaralanan Çakala Üniversitede Ameliyat

Bursa’nın Keles ilçesi Baraklı Köyü kırsalında köylüler tarafından kayalıklara sıkışmış olarak bulunan yaralı çakal üniversitede tedavi altına alındı.İlk müdahalesi Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel...

04 Aralık 2015 Cuma 11:35
Trafik Kazasında Yaralanan Çakala Üniversitede Ameliyat
Bursa’nın Keles ilçesi Baraklı Köyü kırsalında köylüler tarafından kayalıklara sıkışmış olarak bulunan yaralı çakal üniversitede tedavi altına alındı.
İlk müdahalesi Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2.Bölge Müdürlüğü Veteriner Hekimleri tarafından sıkıştığı yerden kontrollü bir şekilde çıkarılan çakala ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı çakala otomobilin çarptığı ve kafasından yaralandığı tespit edildi. İç kanama şüphesi bulunan yırtıcı hayvan ayrıntılı tetkik ve tedavisinin yapılması amacıyla Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne sevk edildi.
Tedavisi süren ve ameliyata alınan çakalın tekrar tabiata salınması amacıyla Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 2.Bölge Müdürlüğü Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<