banner359

Tuğçe Kazaz muhalefeti bombaladı

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü manken ve başarılı oyuncu Tuğçe Kazaz, Şah Fırat operasyonu konusundaki açıklamalarından ötürü muhalefet partilerini adeta bombaladı.Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla...

24 Şubat 2015 Salı 14:53
Tuğçe Kazaz muhalefeti bombaladı
Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü manken ve başarılı oyuncu Tuğçe Kazaz, Şah Fırat operasyonu konusundaki açıklamalarından ötürü muhalefet partilerini adeta bombaladı.
Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren ünlü manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz Süleyman Şah Fırat operasyonunu konusunda hükümete yüklenen muhalefet partilerini yaylım ateşine tuttu. İHA’ya özel açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz, Şah Fırat Operasyonu’nun oldukça başarılı bir operasyon olduğunu ve hükümetin manevi değerlerini koruduğunu belirterek, "Türkiye’yi Ortadoğu’da taşeron yapmak isteyenler ve türbeyi bir tehdit unsuru olarak kullanmak isteyenler bu başarılı operasyon sayesinde hezimete uğramışlardır. Manevi değerlere sahip olan güçlü Türkiye’yi anlamayacak kadar akıl tutulması yaşayanların ve paralel ile dış güçlerle kol kola gezen muhalefet partilerinin bu operasyona karşı çıkmaları, manevi değerlerden ziyade toprak parçasına önem verdiklerini, söylem ve söylevleriyle adeta milletimize ispatlamışlardır. Ve Şah Fırat Operasyonu ile toprak kaybetmediğimiz gibi geçici bir nakil ile tüm tehditler de ortadan kaldırılmıştır. Bu nedenle muhalefet partileriyle hükümet partileri arasındaki belirgin fark da ortaya çıkmıştır” dedi.

“HÜKÜMET MANEVİ EMANETLERİ KORUMUŞTUR”
Muhalefet partilerinin oradaki bir toprak parçasını manevi değerlerin üstünde tutarak başarılı operasyonu provake etmeye çalıştığına dikkat çeken Kazaz, “Hükümet toprak parçasından ziyade, Süleyman Şah Türbesi’ni ve manevi emanetleri korumuş, aslına uygun bir şekilde yine Suriye topraklarında daha güvenli bir yere taşıyarak asıl olanı korumuştur” ifadelerini kullandı.

“HÜKÜMETİMİZE VE TSK’YA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Öte yandan, Pentagon ve ABD Dış İşleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki’nin bunu başarılı bir operasyon olarak nitelediğini hatırlatan Kazaz, şunları söyledi: “Muhalefet partileri yine provokatif açıklamalarına devam etmiştir. Bu kadar mühim bir konuyu seçim malzemesi olarak kullanmak isteyen muhalefet partilerinin de ülkemize ve milletimize ait olan değerlerden ziyade kendi menfaatleri için her şeyi kullanabileceklerini adeta gözler önüne sermişlerdir. Bu denli başarılı bir operasyonla manevi değerlerimiz korumuş olan hükümetimize ve TSK’ya bu başarılı operasyonlarından dolayı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak şükranlarımı sunuyorum.“
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<