banner359

Ulaşıma Açıldı

Kocaeli’de dün gece başlayan sağanak yağış sonrası derelerin taşmasıyla birlikte sular altında kalan D-100 Karayolu Ankara istikameti yaklaşık 4 saat sonra ulaşıma açıldı. Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Eşme Mevkiinde derelerin taşması...

27 Ekim 2014 Pazartesi 13:42
Ulaşıma Açıldı
Kocaeli’de dün gece başlayan sağanak yağış sonrası derelerin taşmasıyla birlikte sular altında kalan D-100 Karayolu Ankara istikameti yaklaşık 4 saat sonra ulaşıma açıldı.
Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Eşme Mevkiinde derelerin taşması sonucu D-100 Karayolu sular altında kalmış, çok sayıda araç mahsur kalmıştı. Eşme mevkiinde sabah saatlerinden bu yana yapılan çalışmalar sonucu D-100 Karayolu Ankara istikameti 4 saat sonra ulaşıma açılırken, İstanbul istikametinde ise çalışmalar devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<