Uludağ yoğun kar ve sise rağmen doldu taştı

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ yoğun kar ve sise rağmen doldu taştı. Pistlerde adım atacak yer kalmazken, sis sebebiyle görüş mesafesi bir metreye kadar düştü.Kış turizminin göz bebeği olarak bilinen Uludağ, yoğun kar...

04 Mart 2018 Pazar 12:14
Uludağ yoğun kar ve sise rağmen doldu taştı

Kış turizminin gözde mekanlarından olan Uludağ yoğun kar ve sise rağmen doldu taştı. Pistlerde adım atacak yer kalmazken, sis sebebiyle görüş mesafesi bir metreye kadar düştü.

Kış turizminin göz bebeği olarak bilinen Uludağ, yoğun kar ve sise rağmen doldu taştı. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi bir metreye kadar düştü. Ayrıca bu sene 157 santimetre ile en yüksek kar kalınlığına ulaşan Uludağ’da hava sıcaklığı en düşük sıfırın altında 12, en yüksek sıfırın altında 2 olarak ölçüldü. Kar yağışı ve sisin de önümüzdeki hafta boyunca devam etmesi bekleniyor.

banner380

"Oteller yüzde yüz dolu"

Uludağ’a tatilci akını ile ilgili açıklamalarda bulunan Alkoçlar Ege Bölge Müdürü Erçin Yalçın, "Sezon yeniden başladı bugün hava sıcaklığı eksi 12 derece, yoğun sis var ama inanılmaz bir talep var. Doluluk oranlarımız ise şu anda yüzde yüzlerde. 26 Mart’a kadar da bu şekilde devam ediyor. Bizler için çok iyi oldu. Sezon bitti derken sezon tekrar başladı. Ay sonuna kadar da doluluklar yüksek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<