banner359

Uludağ’a Yeniden Kar Yağdı

Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’da yeniden başlayan kar yağışı turizmcilerin yüzünü güldürdü. Lodos sebebiyle eriyen kar kalınlığı yeni yağışla 60 santimetreye ulaştı.Zirvede lodosun etkisini kaybetmesi...

08 Ocak 2016 Cuma 10:24
Uludağ’a Yeniden Kar Yağdı
Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden olan Uludağ’da yeniden başlayan kar yağışı turizmcilerin yüzünü güldürdü. Lodos sebebiyle eriyen kar kalınlığı yeni yağışla 60 santimetreye ulaştı.
Zirvede lodosun etkisini kaybetmesi ve gece yarısı yağan kar yüzleri güldürdü. Meteoroloji Müdürlüğü’den alınan bilgiye göre, kar kalınlığı 60 santimetre olarak ölçüldü. Gündüz sıcaklığının sıfırın altında 2 derecede seyredeceğine dikkat çekilirken, önümüzdeki 5 gün kar yağışı görülmeyecek.
Cumartesi günü ise hava sıcaklığının parçalı bulutlu 3, pazar günü ise sıfırın altında eksi 1 derece olacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<