banner359

Uludağ’da Kaçağa Geçit Yok

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerine kaçak olarak inşa edilen baraka ve prefabrik evleri yerle bir etti.Osmangazi Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ yolu üzerinde kaçık olarak...

08 Aralık 2015 Salı 16:06
Uludağ’da Kaçağa Geçit Yok
Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerine kaçak olarak inşa edilen baraka ve prefabrik evleri yerle bir etti.
Osmangazi Belediyesi Yapı Denetim Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ yolu üzerinde kaçık olarak inşa edilen baraka ve prefabrik yapıları yıktı. Kaçak yapıyla mücadeleyi sürdüren Osmangazi Belediyesi, daha önce yıkılan, ancak vatandaşlar tarafından yeniden yapılan binaların yıkımı için iş makinaları ile bölgeye çıktı. Çevik kuvvet ekiplerinin de hazır bulunduğu yıkımlarda herhangi bir olay yaşanmazken, daha önce yıkılan, ancak vatandaşlar tarafından yeniden inşa edilen 60 baraka ile bir prefabrik ev, bir kez daha yıkılarak yerle bir edildi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede kaçak yapıyla mücadelenin aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirterek, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak bina yapmamaları hususunda ikaz etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<