banner359

Uludağ’da Seferler Iptal Edildi

Kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı Uludağ’da yılbaşı tatilcileri tipi sürpriziyle karşılaştı. Teleferik seferleri de Oteller Sarıalan arasında tipi sebebiyle iptal edildi. Alınan bilgiye göre, doluluk oranının yüzde yüze ulaştığı...

30 Aralık 2014 Salı 18:47 2014-12-30 19:24:49
Uludağ’da Seferler Iptal Edildi
Kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı Uludağ’da yılbaşı tatilcileri tipi sürpriziyle karşılaştı. Teleferik seferleri de Oteller Sarıalan arasında tipi sebebiyle iptal edildi.
Alınan bilgiye göre, doluluk oranının yüzde yüze ulaştığı kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da tipi kabusu yaşandı. Teleferikle Oteller Bölgesi’nden Bursa’ya inmek isteyenler, seferler iptal olunca minibüslerle Sarıalan’a gittiler.
Saatteki hızı 100 kilometreyi bulan lodos, karla birleşince tatilciler zor anlar yaşadılar. Bursa ile Sarıalan arasında teleferik seferleri yapılırken, Sarıalan ile Oteller Bölgesi arasında ulaşım minibüslerle sağlanıyor.
Jandarma yetkilileri ise Uludağ’a araçlarıyla gelecek tatilcileri mutlaka zincir ve ekipmanlarını yanlarında bulundurmaları konusunda uyarıyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 30.12.2014 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<