banner359

Uludağ’da teleferik çalışma saatleri değişti

Bursa’da teleferik çalışma saatleri değişti.Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’a teleferikle çıkacaklara uyarı geldi. 140 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli, 9 kilometre ile dünyanın...

14 Haziran 2018 Perşembe 14:36
Uludağ’da teleferik çalışma saatleri değişti

Bursa’da teleferik çalışma saatleri değişti.

Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’a teleferikle çıkacaklara uyarı geldi. 140 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli, 9 kilometre ile dünyanın en uzun teleferik hattı olan Bursa Teleferik, bugünden itibaren çalışma saatlerini tekrar düzenledi. Bursa Teleferik AŞ’den yapılan açıklamada, "Bursa Teleferik çalışma saatleri 14.06.2018 Perşembe gününden itibaren sabah 09.00-akşam 21.00 olarak güncellenmiştir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<