banner359

Ünlüler Özgecan için yürüyecek

Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan için 21 Şubat’ta dev bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Ünlü isimlerin katılacağı yürüyüşte kadın cinayetleri protesto edilecek. Beşiktaş Belediyesi, 21 Şubat Cumartesi günü Mersin’in Tarsus...

19 Şubat 2015 Perşembe 12:08
Ünlüler Özgecan için yürüyecek
Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan için 21 Şubat’ta dev bir yürüyüş gerçekleştirilecek. Ünlü isimlerin katılacağı yürüyüşte kadın cinayetleri protesto edilecek.
Beşiktaş Belediyesi, 21 Şubat Cumartesi günü Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için büyük bir yürüyüş düzenliyor. Özgecan İçin Sen de Yürü sloganıyla Dolmabahçe Sarayı önünde saat 13.30’da başlayacak yürüyüş, Barbaros meydanına kadar devam edecek. Cinayetlere kurban giden kadınların fotoğraflarının sergileneceği dev yürüyüşe denizden tekneler de eşlik edecek. Kadınlara yönelik şiddetin protesto edileceği yürüyüşe sanattan spor camiasına kadar pek çok ünlü isim katılacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<