banner359

Vaadini Jet Hızıyla Yerine Getirdi

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, pazarda gördüğü engelli bir gence söz verdiği akülü arabayı 4 saat içinde teslim etti.Yenişehir ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Şahin, pazarcılık yapan annesinin yanında eski bir manüel...

27 Ekim 2015 Salı 16:57
Vaadini Jet Hızıyla Yerine Getirdi
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, pazarda gördüğü engelli bir gence söz verdiği akülü arabayı 4 saat içinde teslim etti.
Yenişehir ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Şahin, pazarcılık yapan annesinin yanında eski bir manüel tekerlekli sandalyede otururken gördüğü engelli Burak Karanfil’e akülü araba sözü verdi. Sabah saatlerinde söz veren Şahin, akşam üstü özel olarak getirttiği akülü arabayı Karanfil’e teslim etti. AK Parti’nin engellileri evlerine hapis olmaktan kurtardığını belirten Şahin, “İlçe pazarını gezerken Burak kardeşimizi görüp kendisi ile sohbet ettim. Arabası manuel ve eskimişti. Kendisinin bir arzusu olup olmadığını sorduğumda, akülü araba istedi. Hemen gerekli yerlerle görüşüp akülü arabayı getirip kendisine teslim ettim. Burak kardeşimizin mutluluğu bizleri daha fazla memnun etti. Günlerdir yaptığımız yoğun çalışmaların yorgunluğunu attık” dedi.
Engelli Burak Karanfil, İznikli olduğunu ve annesi ile Yenişehir’e pazar geldiklerini belirterek, “Milletvekilimiz sabah bana akülü araba sözü verdi. 4 saat sonra bizzat kendisi getirip akülü arabayı teslim etti. Doğrusu bu kadar çabuk beklemiyorudmu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<