Vali Conbolat Gemlik’te

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Gemlik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Vali Yakup Canbolat, Gemlik Kaymakamlığını ziyaret ederek birimlerin çalışmaları halkında bilgiler aldı. Kaymakam Gürbüz Karakuş tarafından karşılanan Vali Yakup Canbolat,...

17 Ocak 2019 Perşembe 18:02
Vali Conbolat Gemlik’te

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Gemlik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Yakup Canbolat, Gemlik Kaymakamlığını ziyaret ederek birimlerin çalışmaları halkında bilgiler aldı. Kaymakam Gürbüz Karakuş tarafından karşılanan Vali Yakup Canbolat, Gemlik’te bugüne kadar yapılan başarılı çalışmalara teşekkür ederken, Kaymakam Karakuş’tan ilçe hakkında brifing aldı.

banner380

Canbolat, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da iade-i ziyarette bulundu. Belediye binası önünde Başkan Yılmaz tarafından karşılanan Vali Canbolat, buradan başkanlık makamına geçti. Ziyarette Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ile Bursa Garnizon Komutanı Tank Albay Kıvanç Kerpişçi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli de hazır bulundu.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Canbolat’a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolat’a zeytinyağı saklama kabı hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<