banner359

Vali Kayıp Gençlerin Aileleriyle Bir Araya Geldi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz’da denizde kaybolan ve 9 gündür haber alınamayan 5 gencin aileleriyle bir araya geldi. Kumburgaz Kamiloba sahilinde geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 15:17
Vali Kayıp Gençlerin Aileleriyle Bir Araya Geldi
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz’da denizde kaybolan ve 9 gündür haber alınamayan 5 gencin aileleriyle bir araya geldi.
Kumburgaz Kamiloba sahilinde geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gençten halen haber alınamadı. Denize açıldıktan sonra kaybolan Mikail Çelik (30), Serdar Demir (25), Doğan Demir (21), Şükrü Kahraman (28) ve Yusuf Büyükizgi’yi (29) bulmak için arama çalışmaları sürüyor. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kayıp gençlerin aileleriyle Sarıyer’deki Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda bir araya geldi.
Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<