Validen o polislere başarı belgesi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Boşandığı Eşini Ve 2 Çocuğunu Rehin Alan Şahsi Etkisiz Hale Getiren Samsun Emniyet Müdürlüğünde Görevli Polis Memurlarını Başarı Belgesi İle Ödüllendirdi.

16 Eylül 2019 Pazartesi 17:40
Validen o polislere başarı belgesi

SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Osman Kaymak, boşandığı eşini ve 2 çocuğunu rehin alan şahsı etkisiz hale getiren Samsun Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.

banner380

Vali Kaymak, 9 Eylül 2019 tarihinde İlkadım ilçesinde boşandığı eşini ve 2 çocuğunu rehin alan şahsı etkisiz hale getiren Samsun Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Bülent Kırca ve Adem Çon’u makamında kabul etti. Polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendiren Vali Kaymak, “Arkadaşlarımızın dikkat, beceri ve cesareti ile yeni bir cinayet önlenmiştir. Bu anlamda başarılı bir operasyon yürüten emniyet güçlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<