banner359

Validen ’’tatil’’ Tweeti

Sakarya’da akşam saatlerinde etkisini daha da attıran kar yağışı sonrası Vali Hüseyin Avni Coş, kendine ait twitter hesabından okulların tatil edildiğini duyurdu. Yurt genelinde etkisini göstermesi beklenilen kar yağışı, Sakarya’da da...

30 Aralık 2014 Salı 21:51
Validen ’’tatil’’ Tweeti
Sakarya’da akşam saatlerinde etkisini daha da attıran kar yağışı sonrası Vali Hüseyin Avni Coş, kendine ait twitter hesabından okulların tatil edildiğini duyurdu.
Yurt genelinde etkisini göstermesi beklenilen kar yağışı, Sakarya’da da etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son birkaç gündür uyarısını yaptığı kar yağışı akşam saatlerinden itibaren etkisini daha da arttırdı. Sakarya Üniversitesi yolu başta olmak üzere birçok köy yolu da kardan kapanırken, belediye ekipleri buzlanma ve yol kapanmasına karşın çalışmalara devam ediyor.
Valilikte meteorolojik durumu değerlendiren Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, kararı kendisine ait twitter hesabından okulların tatil olduğunu açıkladı. Vali Coş, “Olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde 31 Aralık 2014 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir. Öğrencilerimizin yılbaşı tatiliyle birleşen bu tatili iyi değerlendirmelerini diliyoruz. Huzur içinde nice yıllara. Ayrıca kamu kurumlarındaki hamile ve engelliler de 31 Aralık 2014 günü idari izinli sayılacaktır” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<