banner359

Viranşehir’e Ulaştılar

Habur Sınır Kapısı’ndan dün akşam giriş yapan peşmergeler, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine ulaştı. Kobani’ye gitmek için Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı’ndan dün akşam giriş yapan peşmergeler, bu akşam...

29 Ekim 2014 Çarşamba 21:26
Viranşehir’e Ulaştılar
Habur Sınır Kapısı’ndan dün akşam giriş yapan peşmergeler, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine ulaştı.
Kobani’ye gitmek için Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı’ndan dün akşam giriş yapan peşmergeler, bu akşam Viranşehir’e ulaştı. Çok sayıda kişi peşmergeleri havai fişeklerle karşıladı. Karşılamaya Viranşehir Belediye Eş Başkanları Emrullah Cin ve Filiz Yılmaz, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Burun, DBP ilçe yöneticileri katıldı. İlçenin girişinden ilçenin çıkışına kadar vatandaşlar “Kürdistan IŞİD’e mezar olacak” sloganları attılar. Peşmergeler Kobani’ye geçtikten doğru yola çıktıktan sonra kalabalık dağıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<