Yanan ormanda kaplumbağayı ormancı kurtardı

Yalova’ya Bağlı Fevziye Köyü Yakınlarında Ormanlık Alanda Çikan Yangın Ekiplerin Müdahalesi İle Kontrol Altına Alındı. Yangın Esnasında Ormanlık Alandaki Bir Kaplumbağa İse Orman İşletme Şefliğinde Görevli Bir Personel Tarafından Yangın Alanından Uzaklaştırıldı.

13 Kasım 2019 Çarşamba 16:51
Yanan ormanda kaplumbağayı ormancı kurtardı

Yalova’ya bağlı Fevziye köyü yakınlarında ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın esnasında ormanlık alandaki bir kaplumbağa ise orman işletme şefliğinde görevli bir personel tarafından yangın alanından uzalaştırıldı.

banner380

Alınan bilgilere göre Fevziye köyü yakınlarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına Orman İşletme Şefliği personeli arozözler ile müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, Orhangazi Orman İşletme Şefliği’nde görevli memur Haluk Arkan, yangın alanında gördüğü bir kaplumbağayı ateşlerin arasından alarak güvenli bir bölgeye bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<