banner359

Yaşaması için yardımınıza ihtiyacı var !

İki aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez’in ailesi, çocuklarını tedavi ettirebilmek için yardım bekliyor. Küçük çocuğun sadece ilaçlarının maliyeti ayda 6 bin 300 Euro (17 bin 600 lira) tutuyor.Kastamonu’ya...

02 Nisan 2015 Perşembe 15:10
Yaşaması için yardımınıza ihtiyacı var !
İki aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan 2,5 yaşındaki Muhammed Baki Eğmez’in ailesi, çocuklarını tedavi ettirebilmek için yardım bekliyor. Küçük çocuğun sadece ilaçlarının maliyeti ayda 6 bin 300 Euro (17 bin 600 lira) tutuyor.
Kastamonu’ya bağlı Araç ilçesinin Yeşilova köyünde yaşayan Uğur-Esra Eğmez çiftinin 2,5 yaşındaki çocukları Muhammed, doğumundan bu yana kemik erimesiyle savaşıyor. Henüz 2 aylıkken kemik erimesi teşhisi konulan Muhammed Baki Eğmez’in tedavisi için kullanılan bir iğnenin 750 Euro olduğunu söyleyen Baba Eğmez, “Oğlumuz günden güne eriyor. Doğduğundan beri bu hastalıkla savaşıyor. Tedavisi için gereken ilaçların maliyeti ayda 6 bin 300 Euro tutuyor. Bunu karşılayacak gücümüz yok. Büyüklerimizden ve devletimizden yardım bekliyoruz” diye konuştu.
Acılı baba, daha önce de durumlarının medyada yer aldığını ama kendilerine yardım eli uzatılmadığını kaydetti. Antalya’da tarlalarda çalıştığını ama kazandıklarıyla ancak geçinebildilerini anlatan Uğur Eğmez, yardım için kendisine 0538 2537918 numaralı telefondan ulaşılabileceğini söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<