banner359

Yayla sevenlerin adresi Perşembe Yaylası

Ordu'daki Bin 500 Rakımlı Perşembe Yaylası, Şelalesi, Göleti Ve Menderesleriyle Eşsiz Bir Güzelliğe Ev Sahipliği Yapıyor.

04 Eylül 2019 Çarşamba 09:43
Yayla sevenlerin adresi Perşembe Yaylası

Ordu’daki bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası, şelalesi, göleti ve menderesleriyle eşsiz bir güzelliğe ev sahipliği yapıyor.

Bol oksijen, temiz yayla havasında Karga Tepesi’nden menderesleri izleyen vatandaşlar, hem stres atıyor hem de gönüllerince doyasıya eğleniyor. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Perşembe Yaylası’nda, ‘Tava’ adı verilen etli yemek ise ziyaretçilerin vazgeçemediği tatlar arasında yer alıyor.

Yaylanın eşsiz güzelliğine hayran kaldığını dile getiren Ahmet Güzelkaya, “Doğanın tadını çıkarmak isteyenler mutlaka Perşembe Yaylası’na gelsinler. Menderesleri, göleti, yürüyüş yolları, şelalesiyle burası eşsiz bir güzelliğe sahip” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<