Yeni göreve tayin edildi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal bakanlıklarına ait atama kararları ile görevden alındı. Birdal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği görevine tayin edildi.Başbakan Yardımcılığı...

21 Şubat 2015 Cumartesi 11:57
Yeni göreve tayin edildi
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal bakanlıklarına ait atama kararları ile görevden alındı. Birdal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği görevine tayin edildi.
Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları dün gece Resmi Gazete’de yayımlandı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği görevine Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal tayin edildi. Bir süre önce milletvekilliği adaylığı ile ismi gündeme gelen Orhan Birdal, tayin kararını sabah saatlerinde öğrendiğini açıkladı.
Birdal, 2007 yılından bu yana DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmekteydi. Birdal ile birlikte Bakanlık Müşavirliği’ne Mehmet Karabulut tayin edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<