Yılmaz gönüllere dokunuyor

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, VATANDAŞLARIN SESİNE KULAK VERMEK İÇİN ÂİLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

01 Ekim 2020 Perşembe 13:45
Yılmaz gönüllere dokunuyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşların sesine kulak vermek için âile ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Sonkaya ve Şişman âilelerinin kapılarını çaldı. İlk durağı Yavuzselim Mahallesi’nde ikamet eden, kas hastası 17 yaşındaki Muhammed ve 15 yaşındaki Burak Sonkaya kardeşler olan Başkan Yılmaz, âile fertleriyle uzun süre sohbet etti. Âile sakinleri de evlerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duydukları Başkan Yılmaz’a kendilerine vakit ayırıp dertlerini dinlediği için teşekkür etti.

Engelli evlatlarını fedakârca yetiştiren anne ve babaları tebrik eden Oktay Yılmaz, “Aile içerisinde anne-babaların engelli evlatlarıyla birbirine olan bağlılıkları bize, hayata yeniden sımsıkı sarılmamız, mutlu olmamız için ne kadar fazla sebep olduğu gösteriyor. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak için büyük gayret gösteriyoruz. Kendilerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, özel günlerinde yanlarında bulunarak yalnız olmadıklarını gösteriyoruz. Bizlerin şehr-ül emîn, yani şehrin idarecisi olarak engelleri kaldırmak gibi sorumluluklarımız var. Bu noktada sizler için yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Rabbim sizlere hayırlı, uzun ömürler versin” diye konuştu.

banner380

Başkan Yılmaz’ın sonraki durağı ise 74 yaşındaki Hayrettin ile 68 yaşındaki Güler Şişman çifti oldu. Karşılarında Başkan Oktay Yılmaz’ı gören Şişman çifti mutluluklarını gizleyemezken, kendilerini unutmayan başkana teşekkür etti. Şişman âilesi ile yakından ilgilenerek onların dertlerini dinleyen Oktay Yılmaz, güler yüzlü ve sıcak misafirperverliklerinden dolayı Şişman çiftine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<