banner359

Yunan Hükümeti Resmen Açıkladı!7 Türk vatandaşı...

26 Ağustos 2016 Cuma 10:42 2016-08-26 10:44:16
Yunan Hükümeti Resmen Açıkladı!7 Türk vatandaşı...
 Yunan Hükümet Sözcüsü, 4 kişilik bir ailenin Dedeağaç’a, 3 iş adamının ise Rodos Adasına kaçarak iltica talebinde bulunduğunu doğruladı.
Yunan medyası, 7 Türk vatandaşının Yunanistan’a kaçarak iltica talebinde bulunduğunu duyurdu. Dedeağaç’a sığınanların profesör bir çift ile 2 çocuğundan oluşan 4 kişilik bir ailenin Yunanistan’ın kuzey sınırından giriş yaptığını yazan gazete, ailenin Meriç nehrini bir botla geçmiş olabileceklerini aktardı.
Rodos’a sığınan 3 kişin ise iş adamı olduğu aktarılırken iş adamlarının ülkeye nasıl giriş yaptığının araştırıldığı belirtildi. 7 kişinin, sığınma talebinin ele alınmasından önce ülkeye yasadışı yollarla giriş yaptıkları gerekçesiyle hakim karşısına çıkması bekleniyor.
Öte yandan, Yunan Hükümet Sözcüsü, haberi doğrulayarak 7 kişinin ülkeye yasadışı yollarla giriş yaptığını duyurdu. 
Manol Kostidis

Son Güncelleme: 26.08.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<