“Ziyafet Sofrası” seyirciden tam not aldı

İnegöl Belediyesi, Tiyatro Külliye’nin sahnelediği ‘Ziyafet Sofrası’ isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.Kâh düşündüren, kâh güldüren sahneleriyle seyirciyi kendine bağlayan ‘Ziyafet Sofrası’ İnegöllü tiyatroseverler tarafından...

15 Kasım 2018 Perşembe 13:01
“Ziyafet Sofrası” seyirciden tam not aldı

İnegöl Belediyesi, Tiyatro Külliye’nin sahnelediği ‘Ziyafet Sofrası’ isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Kâh düşündüren, kâh güldüren sahneleriyle seyirciyi kendine bağlayan ‘Ziyafet Sofrası’ İnegöllü tiyatroseverler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Osman Doğan’ın yönettiği, Yunus Emre Obut, Fatih Akçin, Taha Dinler ve Osman Doğan’ın oynadığı “Ziyafet Sofrası” ilgi gördü. Üsküdar’da soğuk bir kış gününde yolu Hüdayi Dergâh’ına düşen iki sarhoşun hikâyesini anlatan oyun, yaşadığımız hayata dair de pek çok sorunun cevabını izleyiciye veriyor. Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal karakterlerinin karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta yaşadıklarını ve manevî bir hayatla tanışan ikilinin yeni tanıştıkları bu hayatı anlamaya çalışmalarını komik bir dille anlatan oyun ayakta alkışlandı.

banner380

Tiyatro severlerin keyifli bir zaman geçirmesine vesile olan tiyatro oyunu sonrası Belediye Başkanı Alper Taban da sahneye davet edildi. Taban, “Bu akşam tiyatro ekibi bizi hem eğlendirdiler, hem de düşündürdüler. İnşallah sizlere lâyık güzel programlarla karşınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Taban, oyunculara çini takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<