Adnan Oktar tutuklandı

19 Temmuz 2018 Perşembe 09:56 2018-07-19 10:05:05
Adnan Oktar tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen tüm şüphelilerin savcılık işlemleri sona erdi.

banner380

Savcılık, 117 şüphelinin de tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk etti. Şüphelilerin nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki işlemleri sürüyor.

Böylece toplamda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 183 şüpheliden, 176'sı tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilmiş oldu.  

"Adnan Oktar" tutuklandı

"Adnan Oktar" grubuna yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle Sevk edilenler arasında Adnan Oktar'ın bulunduğu 117 kişi tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen 176 şüpheliden, 30'nun hakimlik işlemleri sona erdi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, ifadesini aldığı 117 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. 54 kişinin ise hakimlikteki sorguları devam ediyor

Bera Nur Çam

Son Güncelleme: 19.07.2018 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<