banner359

Bayrak indirmeye çalışan hain vuruldu!

Antalya’da polis karakolunun bahçesinde bulunan Türk bayrağını indirmek için bayrak direğine tırmanan bir kişi, polisin uyarılarını dinlemeyince bacağından vuruldu.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 22:53 2014-07-16 22:58:37
Bayrak indirmeye çalışan hain vuruldu!

Lice’de yaşanan bayrak indirme olayının bir benzeri Antalya’da yapılmaya çalışıldı. Olay saat 8.00 sıralarında Muratpaşa Bahçelievler Polis Karakolu'nda meydana geldi.

Polis karakoluna hırsızlık ihbarı için geldiğini belirten Ağrı Tutak doğumlu Cengiz Ö. (19) isimli bir şahıs, bir anda karakol bahçesinde bulunan bayrak direğine tırmanmaya başladı. Nöbetçi polisler olayı fark edince Cengiz Ö.’ye inmeleri için sözlü uyarıda bulundu. Ancak şahıs uyarılara aldırış etmeyerek tırmanmaya devam etti. Bunun üzerine polis memuru iki el havaya uyarı ateşi açtı. Cengiz Ö. bu uyarıyı da dikkate almayınca nöbetçi polis memuru tarafından sağ ayağından vuruldu.

Daha önce de birçok sabıkası bulunduğu öğrenilen şahıs Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan şahıs hakkında bayrak kanununa muhalefet suçundan soruşturma başlatıldı.

İHA

Son Güncelleme: 16.07.2014 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<