banner359

Bursada yaşayanlar bu haftaya dikkat!

Bursa'da haftanın ilk günü kavrulmaya başlayacağız. Sıcaklık 31 derece olacak. Salı günü biraz daha bunalacak Bursalılar. Hava sıcaklığı 33 dereceye kadar yükselecek. Bursa perşembe gününden itibarense yine yağmura teslim!

14 Haziran 2015 Pazar 22:17 2015-06-14 22:19:28
Bursada yaşayanlar bu haftaya dikkat!

Bursa'da pazartesi günü hava sıcaklığı 31 derece. Bursalıları haftanın ilk günü az bulutlu ve bol güneşli bir hava karşılayacak. 

Salı günü Bursa'da hava sıcaklığı 33 dereceye kadar yükselecek. Bursa'da hava parçalı bulutlu olacak.

Çarşamba da güneşli. Hava sıcaklığı ise Bursa'da 32 derece olarak ölçülecek.

Bursalılar perşembe gününeyse dikkat! Zira güneş yerini yeniden yağmura bırakacak. Bursa'da perşembe günü hava sıcaklığı 30 derece olarak ölçülürken, kentte gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

Cuma günü de Bursa yağmurlu! Ani hava değişikliklerine karşı tedbirli olun! Bursa'da hava sıcaklığı 5 derece birden düşerek, 25 derece olarak ölçülecek. Bursa'da yine gökgürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Son Güncelleme: 14.06.2015 22:19
Anahtar Kelimeler:
BursaHava DurumuNASILOlacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<