banner359

Bursalı Ünlü Müteahhit Canına Kıydı!

Bursalı Ünlü Müteahhit Canına Kıydı!

06 Ağustos 2014 Çarşamba 20:38 2014-08-06 20:40:44
Bursalı Ünlü Müteahhit Canına Kıydı!
 
Bursa'da tanınmış müteahhitlerden Engin Çelik, kendisine ait lüks cipinde Glock marka tabancayla başına ateş ederek canına kıydı.

Merkez Osmangazi İlçesi Gazcılar Caddesi'ndeki bir iş hanında kendisiyle aynı adı taşıyan inşaat şirketi ofisi bulunan ve kamu kurumlarının inşaat işlerini yapan müteahhit Engin Çelik, bugün saat 12.30'da 16 EC 028 plakalı BMW X6 marka cipiyle Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Aracını ormanlık alanın yanında bulunan cam ağaçlarının yanına park eden evli ve 3 çocuk babası Engin Çelik,

çevrede bulunan piknikçilerden sigara içmek için ateş isteyip yaktığı sigarasıyla arabasına binerek bir süre aracının içinde oturdu. Aracının içinde sigarasını içtikten sonra Engin Çelik kendisine ait Glock marka tabancayla başına bir el ateş etti.

Son Güncelleme: 06.08.2014 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<