banner359

Çıplak şantaj'da hemşireye hapis

İki kız kardeş çırılçıplak soydukları işadamına sözlüleri olduğunu iddia edilen kişilerin yardımıyla 102 bin TL'lik senet imzalattı.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 08:41 2015-05-11 08:44:04
Çıplak şantaj'da hemşireye hapis
İstanbul'da kız kardeşi ile birlikte çırılçıplak soyduğu işadamlarına şantaj yaparak senet imzalatan hemşire M.A., mahkemece 5.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Nişantaşı'nda bir profesörün yanında çalışan M.A., polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.



İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2013 yılında düzenlediği "tehdit ve şantaj" operasyonunda, M.A. (22) ve kız kardeşi B.A. (19) gözaltına alınmıştı. İddiaya göre iki kız kardeş, satılık ev ilanı veren müteahhit F.A. ile anlaştı, ardından imzaları atmak için F.A.'yı eve çağırarak çırılçıplak soydu. F.A. evdeyken Ç.K. ile H.F. isimli 2 kişi adresi bastı ve "Namusumuzu mu kirletiyorsun?" diyerek müteahhide saldırdı. İki kız kardeş, sözlüleri olduğunu iddia edilen kişilerin yardımıyla müteahhit F.A.'ya 102 bin TL'lik senet imzalattı. İki kız kardeş ve çetesi, aynı yöntemle M.U. adlı işadamına da 70 bin TL'lik senet imzalattı. Çok sayıda sabıkası bulunan Ç.K. ile kız kardeşlerden B.A. tutuklanırken, H.F. ile hemşire M.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemece 5.5 yıl hapis cezasına çarptırılan M.A., yakalanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 11.05.2015 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<