banner359

CNN Türk yayınında büyük skandal: Bütün Türkiye gördü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Listelerin teslim edilmesi ile bütün haber kanalları canlı yayına geçerek milletvekili adaylarını canlı yayında izleyiciye.

22 Mayıs 2018 Salı 03:09 2018-05-22 03:10:51
CNN Türk yayınında büyük skandal: Bütün Türkiye gördü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.

Listelerin teslim edilmesi ile bütün haber kanalları canlı yayına geçerek milletvekili adaylarını canlı yayında izleyiciye aktardı.

CANLI YAYINDA BÜYÜK SKANDAL

Ancak CNN Türk'te listeler yayınlanırken milletvekili adaylarının T.C. kimlik numalarının açık bir şekilde verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

HATANIN FARKINA VARDILAR

Bir süre sonra yaptıkları hatanın farkına varan kanal yönetimi, listeyi büyüterek T.C. kimlik numaralarını ekrandan kaldırdı.

GÖZDE ATASOY KÖKÇÜ İLK PROGRAMINDA TALİHSİZLİK YAŞADI

Kanal D Hafta Sonu Ana Haber'i sunan Gözde Atasoy Kökçü, geçtiğimiz hafta koltuğunu Merve Dinçkol’a teslim etmişti. Kökçü, CNN Türk'e geçiş yaptı.

Son Güncelleme: 22.05.2018 03:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<