banner359

Dikkat %100 zam geliyor!

Sel felaketinin faturası ağır oldu

15 Ocak 2015 Perşembe 11:34 2015-01-15 12:05:46
Dikkat %100 zam geliyor!

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, Antalya'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle, sebze ve meyve fiyatlarının hafta başında yüzde 100 artacağını söyledi. Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu (TÜSEMKOM) Başkan Vekili Halil Öztürk, son günlerde etkili olan kuvvetli yağış, sel, fırtına ve soğuk havanın Antalya ve Kumluca'da başta sera olmak üzere tarım ürünü yetiştirilen alanlara önemli zararlar verdiğini bildirdi.

Yaşanılanları "doğal afet" olarak değerlendiren ve üreticilere geçmiş olsun temennisini ileten Öztürk, zararın sebze ve meyve fiyatlarına etkisinin olacağını savundu.

Öztürk, "Özellikle Antalya ve Kumluca'da yaşanan doğal afetlerden dolayı sebze ve meyve fiyatlarında hafta başından itibaren yüzde 100 artış bekliyoruz" ifadesini kullandı.




Son Güncelleme: 15.01.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<