banner359

FETÖ'nün son oyunu! Seçime sayılı günler kala...

Cumhurbaşkanlığı'ndan MİT'e gönderildiği iddia edilen sözde belgede, darbe girişiminde görev almış FETÖ'cülerin önde gelen asker/sivil elemanları isim isim sayıldıktan sonra bunların usulen yargılanıp itibarsızlaştırıldıktan sonra MİT tarafından kimlikleri değiştirilere.

17 Haziran 2018 Pazar 11:48 2018-06-17 11:57:56
FETÖ'nün son oyunu! Seçime sayılı günler kala...

Cumhurbaşkanlığı'ndan MİT'e gönderildiği iddia edilen sözde belgede, darbe girişiminde görev almış FETÖ'cülerin önde gelen asker/sivil elemanları isim isim sayıldıktan sonra bunların usulen yargılanıp itibarsızlaştırıldıktan sonra MİT tarafından kimlikleri değiştirilerek gizlice yeni bir hayata hazırlanacakları, ayrıca bu kişilerin ihtiyaç duydukları her türlü harcama ve maddi desteğin MİT kaynakları yanısıra Cumhurbaşkanlığı örtülü ödeneğinden karşılanacağı öne sürülüyor.



GÜLÜNÇ VE ACEMİCE: Güvenlik birimlerine yakın kaynaklar belgeyi 'Gülünç ve acemice hazırlanmış' sözleriyle değerlendirirken, FETÖ'nün son oyunu olduğuna da dikkat çekiyorlar.

DEZENFORMASYON: Üst düzey bürokrasi kaynakları, FETÖ ile ilişkili sosyal medya hesaplarınca yayılan bu ve benzeri dezenformasyonların, 15 Temmuz Destanını itibarsızlaştırmayı da amaçlamakta olduğuna dikkat çekiyorlar. Aynı kaynaklar FETÖ elamanlarınca seçimlere bir hafta kala sosyal medyadan buna benzer montaj belge, ses ve görüntüler paylaşma yoluna gidebileceklerine de vurgu yapıyorlar.

GÖZALTINA ALINDI: Öte yandan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada, bu paylaşımlan yaptığı belirlenen kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. Bu kişinin 1991 Ermenek doğumlu İzzet Aşkar olduğu, Aşkar'ın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 17.06.2018 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<