banner359

Hava durumunu okumadan plan yapma! inegöl

Yapılan son değerlendirmelere göre; hava sıcaklığının Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

14 Şubat 2015 Cumartesi 12:05 2015-02-14 12:07:45
Hava durumunu okumadan plan yapma! inegöl

 Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir'in kuzeyi, Kırklareli'nin kuzey kıyı kesimleri, Muğla, Ankara, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Karaman, Kırşehir ile sabah saatlerinde Samsun, Trabzon, Hopa ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul, Balıkesir'in kuzeyi, Tekirdağ, Kocaeli, Çanakkale, Trabzon, Hopa ve Samsun çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının Batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif olmak üzere yağmurlu, yüksekleri karlakarışık yağmurlu 6
İstanbul: Çok bulutlu ve hafif yağmurlu 8
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 12
Adana: Çok bulutlu, zamanla yağmur ve sağanak yağışlı, sabah saatlerinde hafif puslu ve sisli 14
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı 16
Konya: Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı 4
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 9
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, sabah sasatlerinde hafif sağanak yağışlı 9
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli -3
Diyarbakır: Çok bulutlu ve yağmurlu 8 

inegöl için hava durumu ise söyle;

Son Güncelleme: 14.02.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<