İstanbul'da Konteynerde parçalanmış kadın cesedi!

İstanbul'da bir konteynerde parçalanmış kadın cesedi bulundu.

18 Şubat 2015 Çarşamba 20:38 2015-02-18 20:40:04
İstanbul'da Konteynerde parçalanmış kadın cesedi!

İstanbul’da bir çöp konteynerinde vahşice öldürülüp, parçalanmış bir kadının cesedi bulundu. Cinayetin kadının kocası tarafından işlendiğini belirleyen polis zanlıyı gözaltına aldı.

Üsküdar’da akşam saatlerinde bir çöp konteynerinde, parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri öldürülen kadının Kübra K. olduğunu tespit etti. Çevredeki güvenlik kameraları incelenince, bir kişinin merket arabasıyla bir kaç kez çöp konteynerine birşeyler getirip attığı görüldü. Kameralara takılan kişinin völdürülen kadının kocası Tahir K. olduğu tespit edildi. Araştırmada cinayetin Tahir K. tarafından işlendiğini belirleyen dedektifler zanlıyı gözaltına aldı.

30 PARÇAYA AYIRMIŞ

banner380

Olay Yeri İnceleme ekipleri, konteynerdeki cesedin yaklaşık 30 parçaya ayrıldığını belirledi. Cesedin bulunduğu konteynerin Gayrettepe’deki emniyet yerleşkesine götürüldüğü öğrenildi.

Yaşanan olay Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut cinayetini hatırlattı. Karabulut’ta, Garipoğlu tarafından öldürülmüş cesedi parçalara ayrılmıştı. Cesedi gitar kutusunda Etiler’de çöp konteynerine atılmıştı.
 Habip ATAM – SOZCU.COM.TR

 

Son Güncelleme: 18.02.2015 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<