banner359

Mescid-i Aksa’da Ramazan boyunca iftar

Kudüs ve civarında yardım ve imar çalışmaları yapan Mirasımız Derneği (Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği), Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da iftar vermenin yanı sıra Kudüslü ihtiyaç sahiplerine de kumanya yardımında bulunacak.

08 Mayıs 2018 Salı 09:40
Mescid-i Aksa’da Ramazan boyunca iftar

Kudüs ve civarında yardım ve imar çalışmaları yapan Mirasımız Derneği (Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği), Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da iftar vermenin yanı sıra Kudüslü ihtiyaç sahiplerine de kumanya yardımında bulunacak. Dernek, Kudüslü yetimlerin bayrama sevinçle girmeleri için de bayramlıklar hazırlamaya başladı. 

Mirasımız Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre, yıl boyunca 450 Kudüslü Müslüman'ın birçok ihtiyacını karşılayan dernek, Ramazanda yardım faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Mirasımız Derneği, Ramazan boyunca burada kuracağı iftar ve sahur sofralarının yanı sıra 150 bin Müslüman'a da kumanya dağıtmayı hedefliyor. 

Günde 3 bin 500 kişiye iftar 

Kudüs ve civarındaki yerleşim birimlerinden ücretsiz şekilde Mescid-i Aksa'ya getirilecek Müslümanlar, bu kutsal mekanda iftar ve sahur yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Dernek, günde 3 bin 500 kişiye iftar verecek. Mirasımız Derneği, Mescid-i Aksa avlusunda kurulacak bir kişilik iftar ve sahur bedelinin 20 lira, bir kumanya paketinin maliyetinin ise 100 lira olduğunu açıkladı. 

Yetimlere bayramlık 

Dernek, yüzde 86'sı yoksulluk sınırının altında yaşayan Kudüslü Müslümanların yetim çocuklarına bayramlık kıyafetler ve çeşitli hediyeler dağıtacak. Bir yetim giydirmenin bedeli ise 100 lira olarak belirlendi.  

Anahtar Kelimeler:
Mescid-i Aksa Ramazan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<