banner359

Meteorolojiden çok kritik uyarı! Geri geliyor...

.

02 Ocak 2015 Cuma 13:52 2015-01-02 13:55:58
Meteorolojiden çok kritik uyarı! Geri geliyor...
 Meteoroloji yılın ilk hafta başı için uyarı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yeniden soğuk hava dalgası geliyor. Özellikle salı, çarşamba, perşembe günlerinin çok soğuk olması bekleniyor. Soğuk ve yağışlı hava 2015'in ilk günlerinde de Türkiye'nin büyük bölümünde etkili olacak.
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bursa'da ise önümüzdeki günlerde kar geri gelecek. Sıcaklığın hafta boyunca eksilerde seyretmesi öngörülüyor.

Son Güncelleme: 02.01.2015 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<