banner359

MGK: 'Hükümete olağan üstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırıldı'

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MGK sonrasında yapılan açıklamada, "Proje terör örgütleri FETÖ/PDY, PKK/YPG-PYD ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleri ile yapılan mücadele kapsamında yurt bütününde uygulanan olğan ü.

17 Nisan 2018 Salı 19:46 2018-04-17 19:53:42
MGK: 'Hükümete olağan üstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırıldı'

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MGK sonrasında yapılan açıklamada, "Proje terör örgütleri FETÖ/PDY, PKK/YPG-PYD ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleri ile yapılan mücadele kapsamında yurt bütününde uygulanan olğan üstü hal değerlendirilmiş, demokrasimizin hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere hükümete olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırıldı" ifadelerine yer verildi.  

Derya Yetim

Son Güncelleme: 17.04.2018 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<