banner359

Okulların tatil edildiği iller!

Yurt genelinde soğuk ve karlı hava etkisini sürdürürken Uşak ve Bilecik ile Balıkesir'in Dursunbey ve Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde eğitime ara verildi.

13 Ocak 2015 Salı 00:07 2015-01-13 00:10:15
Okulların tatil edildiği iller!

 Uşak genelinde valilik kararıyla Salı günü tüm okullar tatil edildi. Valilik tarafından yapılan açıklama da; "Uşak Meteoroloji Müdürlüğü'nün hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için İl Merkezi ve İlçelerimiz dahil olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm yaygın ve örgün eğitim kurumlarının 13 Ocak 2015 Salı günü 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir" denildi.

BİLECİK İL MERKEZİNDE YARIN OKULLAR TATİL

Bilecik'te il merkezinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yarın Bilecik il merkezinde okulların 1 gün süreyle tatil olduğunu belirterek, "İl merkezinde tüm okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim okullarında bir gün süre ile eğitim öğretime ara verilmiştir. İlçelerimizde ise okulların tatil olup olmayacağını İlçe Kaymakamları'na bıraktık" dedi.

Vali Nayir, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile bayanlar ve engelli vatandaşlarında bir gün süre ile idari izinli sayılacağı bildirdi.

DURSUNBEY'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde yoğun kar yağışı sebebi ile 13 Ocak Salı günü okullar tatil edildi.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli kar ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı sebebi ile İlçeye bağlı bazı mahallelerinde yolları kapanırken Balıkesir -Dursunbey arasında ki D-230 yolunda da ulaşım güçlükle sağlanıyor.

  Akşam saatlerinde Dursunbey Belediyesinde bir araya gelen Kaymakam Yaşar Aksayar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ve Kriz Merkezi Sorumlusu DR. Mehmet Sarı 13.01.2015 Salı günü İlçe merkezinde eğitim veren okulları tatil etme kararı aldı. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi halinde kar tatili daha sonraki günlerde de uzatılabilecek.

- HİSARCIK'TA OKULLARA 1 GÜNLÜK KAR TATİLİ

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi merkez ve köylerinde, yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli Kütahya'nın Hisarcık ilçesiokullarda eğitim-öğretime 13 Ocak Salı günü itibarıyla 1 gün ara verildi.

İlçede akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köy yollarında ulaşımın aksaması üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların13 Ocak Salı günü itibarıyla 1 gün tatil edildiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 13.01.2015 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<