banner359

Şehit ateşi Bursa'ya düştü

Kayseri'de askeri ambulansın otomobille çarpışıp kanala düşmesi sonucu ağır yaralanan ambulans sürücüsü er Şahin Taşkın, şehit oldu.

05 Ocak 2015 Pazartesi 08:41 2015-01-05 08:43:32
Şehit ateşi Bursa'ya düştü

Durumu ağır olan ve kazanın ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan er Şahin Taşkın (21), müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Şehit Haberinin alınmasından sonra, Gemlik'te büyük bir üzüntü yaşanırken, ailenin evine taziye ziyaretleri geç saatlere kadar sürdü. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Jandarma Komutanlığından Albay Mehmet Kaban, Gemlik jandarma Komutanı Binbaşı Coşkun Corapcı, ilçe müftüsü Muammer Turan ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, acı haberi aileye vererek ilk teselli edenler oldu.

Gemlikliler Şahin Taşkın'ın komutanları ve silah arkadaşları da, olay sonrasında ailenin evine geldi.

Askerliğinin bitmesine iki ay kalan Şahin Taşkın yönetimindeki askeri ambulans, İğdelidere Caddesi ile Erciyes Caddesi'nin kesiştiği kavşakta, Mehmet Yaşar Özer'in kullandığı 38 AZ 711 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra kanala düşmüş, kazada 8 kişi yaralanmıştı.

Gemlik Zeytin Spor yöneticisi Hüseyin Taşkın ve ev hanımı Hatice Taşkın'ın oğlu olan Şahin Taşkın'ın cenazesinin Gemlik'e gelmesinin ardından, askeri tören ile Gemlik Şehitliğine defnedileceği öğrenildi.

Bu arada, ambulansla çarpışan otomobilin sürücüsü M.Y. Ö ile beraberindeki 4 kişinin 18 yaşından küçük oldukları, sürücünün ehliyetinin bulunmadığı iddia edildi.

Son Güncelleme: 05.01.2015 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<