banner359

Terör örgütü elebaşları ile örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıkları donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, FETÖ- DEAŞ ile PKKKCK terör örgütü elebaşları ve örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar'da yayımlanan listeye göre FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde örg.

07 Nisan 2021 Çarşamba 10:36 2021-04-07 10:37:10
Terör örgütü elebaşları ile örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıkları donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı, FETÖ- DEAŞ ile PKKKCK terör örgütü elebaşları ve örgüt üyesi 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar'da yayımlanan listeye göre FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde örgüt yöneticilerinden Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Akın İpek, Duran Kalkan, Hidayet Karaca, Melek İpek, Mustafa Karasu, Ferhat Abdi Şahin, Sabri Ok, Fehman Hüseyin, Ahmet Kurucan, Ekrem Dumanlı, Musa Aşoğlu, Önder Aytaç, Mehmet Yalınalp, Selman Kuzu'nun mal varlıkları donduruldu.

Muhammet Mücahit Dereli - Mehmet Kalay
 

Son Güncelleme: 07.04.2021 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<