banner359

TSK ve Emniyet malluleri için zam yapılacak!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı mensupları dahil olmak üzere vazife malullerinin tamamının aylıklarının yüzde 25 oranında artırılmasına ilişkin yasal düzenleme çalışmalarına devam edildiğini bildirdi.

09 Şubat 2015 Pazartesi 19:39 2015-02-09 19:41:11
TSK ve Emniyet malluleri için zam yapılacak!

 Yılmaz, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin şehit ailelerine  bağlanan maaşlarda artış yapılmasına yönelik çalışma ve projelere ilişkin yazılı  soru önergesini yanıtladı. 
 
Yılmaz, Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ve harp  malullüğü kapsamında hayatını kaybedenlerin dul ve yetimleri ile malul olanlar ve  vazife malullerinden yalnızca erbaş ve erlere bağlanacak aylıkların yüzde 2
5  oranında artırıldığını anımsattı. 

 

Bakan Yılmaz, şunları kaydetti: 

 

"Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatı mensupları dahil olmak üzere vazife malullerinin tamamının aylıklarının yüzde 25 oranında artırılması ve  vazife malullüğü hükümleri kapsamında hayatını kaybedenlerin anne ve babalarına  bağlanacak aylıkların asgari ücret tutarına yükseltilmesine ilişkin yasal  düzenleme çalışmalarına devam edilmektedir. 
 
  Maluliyet ve sakatlık derecesine bakılma
ksızın gazilere ÖTV'siz araç  satın alma imkanı getirilmesi konusu bakanlığımız ve ilgili bakanlıklarca  değerlendirilmektedir." 

Son Güncelleme: 09.02.2015 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<