Yangından babaannesini kurtardı ama…

İzmir’in Konak İlçesinde, bir evde çıkan yangında babaannesini kurtardıktan sonra paniğe kapılarak 4. kattan atlayan 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

15 Ekim 2014 Çarşamba 00:21 2014-10-15 00:23:30
Yangından babaannesini kurtardı ama…

 Yangın, Gültepe semtinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Ailesiyle yaşadığı evin mutfağında cep telefonu şarj cihazından çıktığı sanılan yangını fark eden Açık Öğretim Lisesi öğrencisi Aycan Yüceyurt, babaannesini kurtarıp dışarı çıkmasını sağladı. Evden çıkamayan ve kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kalan Yüceyurt, yaşadığı panikle balkondan atladı. Yaralanan genç kız, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aycan Yüceyurt'un cenazesi Çınartepe Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Toros mezarlığına defnedildi.

banner380

İHA

Son Güncelleme: 15.10.2014 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<