banner359

Yenişehir’de Fatih Kısaparmak coşkusu!

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Fatih Kısaparmak, Yenişehirlileri coşturdu.

13 Temmuz 2014 Pazar 13:20 2014-07-13 13:23:33
Yenişehir’de Fatih Kısaparmak coşkusu!

 Yenişehir Belediyesinin ramazan etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen Fatih Kısaparmak, ilk olarak Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile biraraya geldi. Yenişehir’de kendinse olan hayranlığını herkesin bildiği Gökhan Değirmenci’yi evinde ziyaret eden Kısaparmak, burada duygusal anlar yaşadı. Gökhan’da bulunan fotoğrafların kendisinde dahi olmadığını söyleyen sanatçı Gökhan'ı yüreği büyük ve çok duygusal bir kardeşi olduğunu ifade etti. Gökhan ile biraraya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, gözyaşlarını tutamayan Gökhan’ın mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Ramazan programı kapsamında Derviş Eroğlu Bulvarında konser veren Fatih Kısaparmak kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı. Konseri 5000’e yakın Yenişehirli izlerken, Kısaparmak, farklı yörelerden özgün türküler seslendirerek sevenlerinden yoğun ilgi gördü. Sanatçının en sevilen türkülerine vatandaşlar da coşkuyla eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kısaparmak, konserin sonunda hayranlarından yoğun alkış aldı.
Konserin sonunda Belediye Başkanımız Süleyman Çelik sanatçıya çiçek takdim ederek teşekkür etti. Çelik burada yaptığı konuşmada "Böylesine güçlü bir sesi Yenişehir’imle buluşturmanın güzelliğini yaşadığımız bu gecede, burada bulunduğunuz için size ve arkadaşlarınıza çok teşekkür ederim. Yenişehir sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun, en güzelini hak ediyorsun. Bundan sonra Yenişehir her alanda, her dalda hak ettiğinin en güzeline sahip olacak" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 13.07.2014 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<