banner359

Youtube'un sildiği TSK videosu olay görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu sürüyor.

23 Şubat 2018 Cuma 09:50
Youtube'un sildiği TSK videosu olay görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'deki terör hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu sürüyor. Rejime bağlı Şii milislerin Afrin'e yönelik hamlesi dün akşam bir kez daha engellendi. TSK, Afrin'e mühimmat taşıyan milis konvoyunu topçu atışına tuttu.

Afrin'de bölgeye terörist ve silah taşıyan PKK/PYD’ye ait 30-40 araçlık konvoy,  Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı kara ateş destek vasıtaları ile vuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntüleri resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak Youtube'un teröristlerin vurulduğu ana ilişkin görüntüleri sildiği görüldü.

KONVOYUN GEÇİŞ GÜZERGAHINA BOMBA YAĞDI: Türkiye, Afrin'de teröristlere yardıma giden İran kontrolündeki Şii milislerin konvoyunu bir kez daha vurdu. Dün akşam saatlerinde Afrin'de hareketlilik olduğunu tespit eden TSK, istihbarat kaynaklarının Şii milislerin hareketlendiği yönündeki haberi doğrulamasının ardından, konvoyun geçiş güzergahlarını bombalamaya başladı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA!

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verilmişti. "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoy, 22 Şubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilmiş ve şehirden 15 km kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtaları ile vurulmuştur. Harekat esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir." Terör konvoyunun vurulduğu anın görüntüsü de twitter'dan paylaşıldı ve youtube'a yüklendi. Ancak Youtube konvoyun vurulduğu ana ilişkin görüntüleri sildi.

YOUTUBE RAHATSIZ OLDU

Videoya ulaşmak isteyenlerin karşısına "Bu video, YouTube'un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı" yazısı çıktı. Bu sabah ise TSK'nın twitter hesabından teröristlerin vurulduğu anın videosu doğrudan yüklenerek paylaşıldı.

Pentagon sözcüsü Afrin sorusunu geçiştirdi!

İran'ın Afrin için gizli planı ortaya çıktı!

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<